Γρανίτα Καρπούζι Χωρίς Ζάχαρη

Υλικά:

  • 400 γρ. καρπούζι (καθαρισμένο)
  • 50 γρ. μέλι ή σιρόπι αγαύης

 

Εκτέλεση:

  1. Κόβεις το καρπούζι σε πολύ μικρά κομμάτια και αφαιρείς τα κουκούτσια
  2. Το πολτοποιείς στο μπλέντερ και το βάζεις σε θήκες για παγάκια. Προτίμησε σιλικόνης ή πλαστικές
  3. Τοποθετείς στην κατάψυξη
  4. Όταν είναι έτοιμα τα καρπουζοπαγάκια, τα τοποθετείς στο μπλέντερ μαζί με λίγο μέλι (ανάλογα το πόσο γλυκιά θες την γρανίτα σου) και χτυπάς
  5. Αδειάζεις σε ποτήρια και απολαμβάνεις αμέσως

Καλή απόλαυση!

 

×